Loading…
Data-SKUP 2020 has ended
Back To Schedule
Wednesday, November 18 • 10:10 - 10:40
Dommen over Data-SKUP og utdanningene

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.
Her får du høre hva tidligere deltagere på Data-SKUP mener om konferansen og utdanningsinstitusjonene. Svarene ble avgitt i en spørreundersøkelse SKUP gjennomførte i samarbeid med OsloMet.


Speakers
avatar for Roy Krøvel

Roy Krøvel

Professor, OsloMet
Roy Krøvel er professor i journalistikk på OsloMet og professor II på Samisk høgskole. Han underviser mellom anna i gravejournalistikk og internasjonalt samarbeid. Krøvel er utdanna sivilingeniør og har dessutan Ph.d i historie. Han har vore professor II knytt til latin-amerikastudiar... Read More →
avatar for Randi S. Øgrey

Randi S. Øgrey

Adm.dir., MBL
Randi S. Øgrey er adm.dir. i Mediebedriftenes Landsforening. Hun har bakgrunn som journalist, politiker og leder, og har et stort engasjement for ytringsfrihet og åpenhet.
avatar for Eivor Jerpåsen

Eivor Jerpåsen

Utviklingssjef, Amedia
Redaksjonell utviklingssjef i Amedia. Der hun jobber dedikert med å videreutvikle Amedias redaksjonelle strategi, som bruk av nye formater i journalistikken, analyse og vurdering av bruk og tilstedeværelse på ulike plattformer og å videreutvikle analysene om hvordan Amedia stadig... Read More →
avatar for John Bones

John Bones

Daglig leder, SKUP
John Bones er daglig leder i SKUP og har tidligere vært journalist, vaktsjef og avdelingsleder i VG og redaksjonssjef i Adresseavisen. Han har forelest ved en rekke konferanser i regi av NICAR, IRE, GIJN og Dataharvest.


Wednesday November 18, 2020 10:10 - 10:40 CET
Gult

Attendees (1)